Actueel

Ecosysteem

Tweede lichting voltooit acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen met succes

Op 26 juni 2024 vond de Graduation Day plaats voor alweer de tweede lichting deelnemers van het acceleratieprogramma Toekomstbestendig Bouwen op het voormalig Floriadeterrein in Almere. Humade, Alliva.com, Boom Builds, Cenergist Benelux, Howart, Echo Accoustics en Staqx hebben na een traject van 3 maanden fase 1 met succes afgerond.

Focus en resultaat

De deelnemers begonnen het programma met uiteenlopende uitdagingen, maar verlieten het met een heldere focus. Voor sommigen betekende dit het kiezen van een meer geschikt marktsegment, terwijl anderen een complete pivot van hun bedrijfsmodel nodig hadden. Deze doelgerichte aanpak heeft gezorgd voor een significante vooruitgang in hun ondernemingen.

Waarom deelnemen?

Het programma, georganiseerd door de regionale ontwikkelingsmaatschappijen NV NOM, ROM InWest, Horizon Flevoland en ROM Utrecht Region, biedt een unieke kans aan innovatieve startups en scale-ups in de bouw- en infrasector. Deelnemers leren hoe ze effectief de markt kunnen betreden en zich kunnen voorbereiden op de volgende financieringsronde. Het programma bestaat uit 2 fases:

Schrijf je in

Ben jij als innovatieve startup actief in de duurzame bouw- en infrasector? En kun je hulp gebruiken om (beter) de markt te betreden? Schrijf je dan in voor de derde editie van het acceleratieprogramma.

Meer nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ieder begin van de maand het laatste nieuws in je mailbox.