Actueel

Ecosysteem

Eerste Social Transition Game succesvol afgerond

De afgelopen weken namen 22 teams deel aan de eerste Social Transition Game van Gideon binnen het Ecosysteem consortium. Gedurende vijf weken werden zij ondergedompeld in het thema de natuur als ontwerp en bouwer. De deelnemers gingen op basis van het spel dieper in op hoe een bouwsector gebaseerd op vertrouwen eruit ziet en wat hun eigen rol hierbij is.

De game omvatte verschillende rondes met quizvragen, uitdagende opdrachten en ruimte voor open discussies. Elke week werden er verschillende winnaars gekozen op basis van drie criteria: het aantal punten, de snelste inhaalslag of het meest creatieve idee.

Reacties van de deelnemers waren overweldigend positief. Een van hen merkte op: “Het was zinvol en leuk om mee te doen, Op een prettige manier heb ik veel geleerd en ben ik geïnspireerd geraakt.” Een andere deelnemer prees de creatieve opbouw van het programma per week, terwijl weer een ander de variatie van filmpjes, quizvragen en praktische opdrachten waardeerde.

De sociale transitie game van Gideon bood niet alleen educatieve waarde, maar ook een platform voor creativiteit en samenwerking binnen de bouwsector. Na het succes van deze editie kijkt het Ecosysteem consortium al uit naar het opzetten van volgende games.

Meer nieuws

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Ieder begin van de maand het laatste nieuws in je mailbox.